| تاريخ المساهمة 25.09.11 13:23 | |
جميلة جدا جدا و سهلة جدا و يا ريت تجربيها و ما راح تندمي :
أولا : المقادير :1 - كبدة ( الكمية حسب عدد الأفراد مع ملاحظة أن انا عملت تقريبا بربع كيلو ) .2 - 2 فلفل رومي مقطع شرائح زي ما فس الصورة :[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]3 - فلفل حامي ( حسب الرغبة ) .4 - ا طماطم صغيرة5 - بصلة صغيرة6 - و طبعا أهم حاجة الثوم7 - ملح و فلفل8 - ليمونة و ملعقة صغيرة من الخل***********************************و نيجي لأهم حاجة الوصف :أولا اغسلي الكبدة و قطعيها شرائح طويلة ..... و أعسري عليها ليمونة و ضعي الخل و اتركيها .. بعدين قطعي الفلفل الرومي زي ما شوفتي الصورة و قطعي الطماطم و البصل و الثوم و الفلفل الحامي صغير .- ضعي مقدار زيت في الطاسة تقريبا 6 معالق كبيرة ..... و ضعي عليه كل الخضار إللي سبق و اتركيه تقريبا 3 دقائق فقط لكي يزبل قليلا .......زي ما أنتي شايفة في الصورة :[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]- و بعدين اضيفي الكبدة و قلبيهم : [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]قلبيهم حتى تتشرب مياهها .............[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]و بعدين بالهنا و الــــشفا زي ما أنتي شايفة بالصورة :[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
|
|
| |
| تاريخ المساهمة 25.09.11 14:29 | |
اكلك ده مش عارفين نعمل ايه ولا ايه فيه يا جنه اكل كتير ومليتي التلاجه نه هههههههه بس رائع والله سلمت يداكي
|
|