| تاريخ المساهمة 07.05.11 13:40 | |
النهاردة جايبلكم وصفة بذنجان ماتخودش منك زيت كتير
أولا :المقادير اي كمية بذنجان رومي نصف كوب دقيق نصف ملعقة ملح صغيرة زيت
ثانياً:الطريقة نجيب البذنجان ونقطع رأسه فقط ثم نغسلة صحيحاً بمياه باردة ثم يقطع علي شكل دوائر قطع سميكة اذا كان البذنجان كبيراًتقسم الدوائر الي نصفين يوضع البذنجان في صينية{اي نوع} ثم يرش علية القليل من الملح ثم يترك 10 دقائق حتي ينزل منه الماء التي توجد به نجيب طبق مستوي ونضع فيه الدقيق ونضع الزيت في المقلاه علي النار حتي يسخن ثم نأخذ قطع البذنجان قطعة قطعة ونغمسها بالدقيق علي الوجهين زي مابتعملي في السمك المقلي وتقلية في الزيت حتي يصبح لونه ذهبي وهتشوفي ان البذنجان ماشريش زيت كتير وهتحسي انك بتكلي بوفتيك مش بذنجان وادعولي كلكم لوعجبكم
|
|
| تاريخ المساهمة 07.05.11 16:06 | |
تسلم يا كومندا موضوع مميز
|
|
| |
| |
| |