[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]المقاديرللكيكة :
8 بيضات
1كوب سكر ناعم الحبيبات
2 و1/2كوب دقيق
1باكو بيكنج بودر
1م/ص فانليا
مقادير الكراميل :
1ك سكر +3 ملاعق ماء
علبة كمبوت أناناس
الطريقة:
ناخد البيض ونحط عليه الفانليا ونضرب بالمضرب شوية حلوين كده لغاية ميتجانس كويس
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]وبعدين نحط كوب السكر ونستمر فى الضرب
لغاية ميعمل عندنا منقار العصفورة بالمضرب ولازم المنقار علشان الكيكة الإسفنجية تنجح
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]متابعين يافتوكات معايا ضرب البيض والسكر
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هنا وصلنا لمنقار العصفورة ياقمراااااااااااااااااااااااات
وبعد منوصل للمنقار نكون نخلين الدقيق مرة وبعدين نلمه وننخله على الخليط مع باكو البودر
ونقلبه بالراحة علشان متهبطش ونقلبه على شكل نص دايرة ياقمرات
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]بعد كده نجيب الصينية اللى هنحطها فيها ياقمرات ونحط فيها مقادير الكراميل ونحطها على النا ر بالشكل ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]لغاية ميكون لونه دهبى بالشكل ده مش بنى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]بعد كده نحط كمبوت الأناناس عليه بالشكل ده بس نخلى بالنا علشان الكراميل سخن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]وبعد كده نضيف خليط الكيك عليى الأناناس وندخلها الفرن على درجة 180 لمدة 3/4 ساعة والفرن طبعا بنشغله أول منبدأ نعمل الكيكة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]ودى بعد مطلعت من الفرن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]وبعد كده نقلبها على طول بس بحذر علشان الكراميل ونسقيها بشراب الكمبوت ياقمرات بالشكل ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]