| تاريخ المساهمة 17.05.11 6:23 | |
بسم اللة الرحمن الرحيم
اولا تبلت الفراخ بعصير طماطم وملح وفلفل وبهارات وثوم بودرة وعصير ليمون او خل وممكن صوص الصويا وكوباية زبادى وتركتها فى التلاجة حوالى ساعة ودة شكلها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]وبعدين بولع الفحم طبعا فى مكان مكشوف يعنى مش فى المطبخ ههههههههههه وارص الفراخ على الشبكة واتركهم لحد ما يستوى الوش واقلبهم على الوش التانى لحد ما بستوى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]يا سلاااااااااام على الريحة لو الصور توضح لنا الريحة كماااان
وبعدين احطها فى سرفيس التقديم وارش عليها يقدونس للتزين
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]وطبعا لازم اكون محضرة الرز والسلطة علشان اول ما الفراخ تنزل من على الفحم نبتدى الضرب على طول الرز عبارة عن رز بسمتى منقوع لمدة تلت ساعة وطبعا شوربة لحم اوفراخ على حسب احط الزبدة فى الحلة واقلب الرز كويس واحط طبعا القرفة الخشب والقرنفل والبهارات والملح والفلفل الابيض واستمر فى التقليب وانزل عليهم بالشوربة طبعا علشان الرز منقوع مش هحط شوربة كتير يدوب تغطية واسيبة لحد ما يغل واهدى النار اكون انا مدوية شوية كركم فى ماية سخنة وارشة على وش الحلة واسيبها تستوى ودة شكلها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]وسلطة بابا غنوج وسلطة خضرا طبعا [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]ودة الشكل النهائى [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
|
|
| تاريخ المساهمة 17.05.11 15:01 | |
بهففي نفسنا يا رودي علي الكل الحلو ده سلمت يداكي فانتي متميزه دائما
|
|
| تاريخ المساهمة 18.05.11 2:41 | |
كله تحت امرك وبالهنا والشفا ليك يابروفسير
نورتنى ياغالى
|
|
| |
| تاريخ المساهمة 20.05.11 6:55 | |
ميرسى يافارس تسلم ايدك ياجميل
|
|