| تاريخ المساهمة 18.05.11 22:55 | |
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]المقادير
2 ملعقة زيت زيتون
• 1 بصلة مقطعة الى شرائح رفيعة
• 2 سن ثوم مبشور أو مدقوق
• 5 حبات طماطم متوسطة الحجم
• 2/1 كوب شرائح زيتون أسود
• 1 ملعقة بقدونس مفروم
• 2/1 كوب عصير ليمون
• 2/1 كيلو سمك فيلية
الطريقة
يسخن الزيت في مقلاة عميقة. يضاف البصل ثم الثوم الى المقلاة ويقلب على النار حتى يذبل البصل ويصبح أصفر اللون.
تقطع الطماطم الى مكعبات كبيرة وتضاف للمقلاة، يضاف الزيتون والبقدونس وعصير الليمون كذلك.
تغطى المقلاة ويترك هذا الخليط على نار خفيفة لخمسة دقائق.
تضاف قطع فيلية السمك الى صلصة الطماطم وتغمر بها. تغطى المقلاة ويترك السمك على نار خفيفة لخمسة دقائق أخرى أو حتى يتحول لون السمك للون لأبيض الناضج.
|
|
| تاريخ المساهمة 18.05.11 23:05 | |
اختى الفاضلة جنة الفردوس انتى لية مصرة كل ما نشوفك نجوع ونفتكر الاكل شوفى اختى حل واحد تعزمينا عندك على اى اكلة تكتبيها واحنا لما ناكل نقولك راينا فيها مش كدة احسن لينا وليكى مشكووووووووووووووووورة على كل مواضيعك انتى رائعة ومتميزة وطباخة ماهرة
|
|
| تاريخ المساهمة 18.05.11 23:14 | |
تسلـــــــــ ايديكي يا جنة الفردوس ــــــــــــلمي موضوع راااااائع [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
|
|
| تاريخ المساهمة 21.05.11 6:42 | |
- ابو حمادة كتب:
- اختى الفاضلة جنة الفردوس
انتى لية مصرة كل ما نشوفك نجوع ونفتكر الاكل شوفى اختى حل واحد تعزمينا عندك على اى اكلة تكتبيها واحنا لما ناكل نقولك راينا فيها مش كدة احسن لينا وليكى مشكووووووووووووووووورة على كل مواضيعك انتى رائعة ومتميزة وطباخة ماهرة شكرا الك خيو ابو حماده نورت يا عزيزي انت تعى عندنا وبعمل الك يلي بدك بس اسمع الحكي انت وتى اهلا وسهلا نورت يا عسل تحياتي [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
|
|
| تاريخ المساهمة 21.05.11 6:45 | |
|
|
| تاريخ المساهمة 21.05.11 6:53 | |
دومتي ودامت لنا مواضيعك التي خطها لنا قلمك بصدق واعد واحاسيس نابعه من المشاعر لكي كل تحياتي اختي الفاضله جنه الفردوس
|
|
| تاريخ المساهمة 21.05.11 7:21 | |
|
|