المقادير 2 كيلو كابوريا +2 عدد بصله كبيره مفرومه وعليها البهارت (كمون +ملح +فلفل +شطه ) وكيلو طماطم
هنسلق الكابوريا زي ماهنشوف بالصور ونحشيها بالبصله ونحط عليها الطماطم ونضعها علي النار شويه وبعد ماالطماطم تنشف شويه نطفي عليها ونحط علي وشها شويه زيت ونضعها بالفرن وهنشوف الخطوات بالصوردي شكل الكابوريا قبل مانعمل فيها حاجه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]دي بعد ماسلقتها علي النار ربع ساعه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]دي بعتد مانضفتها من الرجلين بتاعتها وسبت القلب الابيض ده بس
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]دي البصله اللي هحشي بيها الكابوريا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]