[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]ازيكم ياأحلى فتوكات
بمناسبة أنى أترقيت وبقيت مشرفه قولت أعزمكم على الحمام المحشى وبط وكمان محشى
ان شاء الله هقول لكم طريقتى
بس اللى تدخل الموضوع تقيمه مش تدخل ترد وتمشى لأ عايزة تقولى رأيها بصراحة
ولو فيه أى نقد أنا روحى رياضية جدااااااااااااااا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]طريقة الحمام
بالنسبه للحمام المحشى فريك
[b][i][b][i]الفريك أنا بنقيه وأغسله وأنشفه وأشيله لوقت الحاجة
طبعا ناخد شوية فريك وننقعهم فى ميه سخنه شوية بالشكل ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعد كده بجيب بصله كبيرة أو بصلتين وأقطعهم مكعبات مش بالمبشره لأ
وأشوحهم شويه بقليل من السمن لما لونها يبقى دهبى
ثم أضيف عليهم الكبد والقوانص بعد تقطعيهم قطع
صغيرة وأضيف عليهم بهار لحمه وبهار فراخ وكارى وفلفل وملح وأسيبهم شويه على نار هاديه لغاية لما ميه
البصل تنشف شويه وأضيف عليهم الفريك بعد تصفيته من
الميه وأشوحهم مع بعض وأسيبهم على نار هايه شويه لغايه لما أحس الفريك بدأ يستوى
دى وهو على النار
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وده بعد مابرد علشان أحشى بيه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[/i][/b][/i][/b]وبالنسبة لحشوة الرز
بجيب الرز بعد غسلة طبعا وببشر بصل عليه وبهارات (بهار فراخ_ وبهار محشى _ وفلفل أسود وملح_وشوية نعناع بيعطى له نكهه جميلة_ وشوية كارى)
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]وبخلطهم على بعض بالشكل ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]بعد كدة بجيب الحمام بعد غسلة بالدقيق والملح
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]وعلشان هنحشى الحمام بنخلى مابين اللحم والجلد بالشكل ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]وبعد كده بحشية عادى سواء بالفريك أو بالرز
وبقفل الرقبه بخله أو بخيطها وكمان بقفله من تحت بنفس الطريقة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]وبسخن المية وأحط فيها واحدة طماطم وبعدين بحط الحمام على وشه يعنى صدر الحمام بيبقى لتحت
ومجرد مايغلى بتهدى النار علشان مايفرقعش منك
وتضيفى البهار مستكة حبهان لورى ملح وشوية فلفل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]وخلى بالك بصى علية كل شوية وده بعد ماخلص وكمان معاه شوية من الحشوة علشان تشوفوها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]بالنسبة للبط بشوحها بملعقة سمنه وشوية كارى لمده دقايق وبعدين بضيف عليها المية بس تكون قليلة
وكل ماتحسى أنها بتقل زودى شوية صدقينى بتبقى جميلة جداااااااااااا وكمان الشوربة بتبقى مركزة وتحفه
وبعد ماتستوى بدخلها الفرن تتحمر بدون أى اضافات
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]وده طبق محشى كرنب سخن ملهلب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]ودى التورته علشان تلوا بيها ه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]