| تاريخ المساهمة 28.05.11 20:07 | |
الدجاج والرز بالصلصة المقادير :
- ملعقة اكل من زيت الخضار
- نصف كيلو من انصاف صدور الدجاج المسلوقة والمخلية من الجلد والعظم مقطّعة مكعبات
- ملعقة شاي من الثوم
- كوبين من الرز الابيض او الاسمر
- علبة من صلصة الطماطم
- كوب وربع من الماء
- مكعب مرقة الدجاج ماجي
- كوبين من البصل الاخضر المفروم
طريقة التحضير :
يسخن الزيت في وعاء طهي ,, ويضاف الدجاج و الثوم ويطهى جيدا يقلب من وقت لآخر الى ان يصفر لون الدجاج ,, يضاف اليه الرز وصلصة الطماطم والماء ومكعب ماجي ويترك ليغلي المزيج ,, يغطى ونقلل من درجة الحرارة ,, يقلب من وقت لآخر لمده 10 د الى ربع ساعة ,, او الى ان يطرى الرز وينشف الماء تقريبا ,, يرش عليه البصل الاخضر ويقدم مع المقبلات .
|
|
| تاريخ المساهمة 29.05.11 0:53 | |
بارك الله فيكي طرح رائع
|
|
| تاريخ المساهمة 29.05.11 1:05 | |
|
|
| |
| تاريخ المساهمة 22.08.11 23:27 | |
|
|
| تاريخ المساهمة 22.08.11 23:32 | |
[color=red] انا عايز اعرف المنتدى النهارده كله قاعد فى المطبخ ولا ايه
حرام عليكوا احنا جوعنا كفايه وشكرا يا عسل
|
|
| تاريخ المساهمة 23.08.11 0:09 | |
هههههههههههههههههلا يا استاز ما هيك المنتدى في كتير ناسشكرا الك على المرورانت العسل يسلم تمك يا بطلتحياتي[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
|
|
| تاريخ المساهمة 23.08.11 0:20 | |
والله معاك حق ياعاشق الفردوس ههههههههه
|
|
| تاريخ المساهمة 23.08.11 0:34 | |
|
|