|
كاتب الموضوع | رسالة |
---|
| تاريخ المساهمة 30.05.11 7:26 | |
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]المقادير :
3 أكواب عيش مصري
2 بصل مبشور
1 فص ثوم مدقوق
3 طماطم صغارمطحون
2 ملعقة صغيرة ملح
2 حزمة ( شبت + بقدونس + كزبرة+نعناع ) مقطع
نص ملعقة صغيرة بزار
2 ملعقة صغيرة ملح
نعصر ليمونتين
نص فنجان زيت زيتون
بهارات مشكله (فلفل أسود +كاري +ماجي +فلفل أبيض +زنجبل +ثوم +كركم+ملح اليمون +القليل من اليمون
الاسود)
وجميع البهارات تواضع على 1ونصف من الملعقة المتوسطة الحجم
الطريقة:
* نخلط جميع المقادير السابقة ونلف ورق العنب..
* نضع شرائح بطاطا في أسفل إيناء الطهي وفوق المحشي نقطع 5 – 6 فصوص ثوم
* نصب ماء فوق المحشي + ملعقة ونص ملح + فنجان زيت زيتون + مكعب ماجي
* بعد مرور نصف ساعة من طهي المحشي .. نصب كوب ليمون
* بين كل طبقتين نص طبقة شرائح طماطم ..
* يطبخ لمدة 50 –60 دقيقة
|
|
| |
| تاريخ المساهمة 30.05.11 9:21 | |
الف شكر ياسكر تسلم ايدك ياقمر ابجد رائعة
|
|
| |
| تاريخ المساهمة 30.05.11 14:17 | |
|
|
| |
| |
| |
| تاريخ المساهمة 16.08.11 7:29 | |
شكرا الك حبيبتي على هيك مرور نورتي يا عسل
|
|
| |
| تاريخ المساهمة 16.08.11 17:38 | |
سلمت الايادى
|
|
| |
| تاريخ المساهمة 16.08.11 17:48 | |
شكرا الك على المرور تحياتي
|
|
| |
| |
| |
| تاريخ المساهمة 30.08.11 13:28 | |
|
|
| |
| تاريخ المساهمة 31.08.11 4:04 | |
|
|
| |
| تاريخ المساهمة 31.08.11 7:46 | |
|
|
| |
| |
| |
| تاريخ المساهمة 10.09.11 4:03 | |
|
|
| |
| تاريخ المساهمة 10.09.11 4:34 | |
والله ما بحبوش بس الظاهر الاخت جنه هتخلينى اغير راى
بالوصفه والطريقه الجميله دى تسلم ايدك
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
|
|
| |
| تاريخ المساهمة 10.09.11 4:54 | |
|
|
| |
| |
| |
| تاريخ المساهمة 17.09.11 0:26 | |
|
|
| |
|